O nas

 

Metaloprema je podjetje ustanovljeno leta 1989 v slovenski Istri. Specializirani smo v prodaji in proizvodnji vijačno spojnega materiala ter s tem povezanega orodja in pribora.

 

Slika 14.2

Sodelujemo z gradbeno, avtomobilsko, elektro in pohištveno industrijo v Sloveniji in izven nje. Sedež imamo v Izoli ter prodajni točki v Kopru in Ljubljani. Po celotni Sloveniji imamo razvejano potniško službo in Hitri servis.

Slika 15

Na zalogi imamo več kot 500 ton raznovrstnega vijačnega blaga. Skladišče je računalniško podprto z vhodno-izhodbo kontrolo.

Slika 16

 

 

Zagotavljamo elektronski nadzor zalog materiala in kanban sistem.

 

 

Slika 17

Sistem KANBAN temelji na krmiljenju materialnega toka skozi proces nabave in proizvodnje. Metalopremin e-kanban povečuje prihranek na času ob nabavi materialov in znižuje stroške zalog. Z njim omogočamo našim partnerjem vitko organizacijo ter sodoben pristop poslovanja.

Slika 20

V programu imamo vijačne sklope po EN 15048 in EN 14399. Zagotavljamo certifikate po gradbenih zahtevah. Pakiramo in sortiramo blago po vaših željah.

Slika 19

Sodelujemo s preverjenimi tujimi pogodbenimi partnerji. Izvajamo stalno vhodno kontrolo kakovosti blaga. Imamo lastno proizvodnjo za izdelke po načrtu.
Struženje na CNC-avtomati, valjanje navojev od M5 do M150.

Slika 18

Pomembna nam je kakovost in zadovoljstvo kupcev. Kakovost vijačnega blaga preverjamo v lastnem laboratoriju, kjer lahko poleg geometrijskih karakteristik, izmerimo še trdoto, natezno trdnost ter žilavost. Vse imamo podprto s FPC certifikatom oz. Certifikatom kontrole proizvodnje.

Slika 21

 

Mataloprema0130

 

 

 

Translate »